"Paling Sekejap Pun 30 Minit Mendayung"

Encik Ahmad, Jasin

Produk Lelaki No. 1 Di Malaysia

Sebelum “GAME ON” Nafsu Melonjak lonjak, Tapi Baru “START GAME ” Dah Lembik!

Ramai Yang Ada Masalah Seperti Di Atas

Boleh Di Katakan Hampir 90% Para Suami Di Malaysia Mengalami Situasi Tersebut. Bezanya Hanya Pada Usaha Anda Sendiri, Ada Yang Mengabaikan. Ada Yang Memilih Untuk Ikhtiar.

 

Anda tak boleh biarkan perkara ini berterusan. Ia bukan sahaja menyebabkan anda rendah diri dan tak konfiden pabila nak bersama isteri, tapi ia juga boleh menyebabkan masalah yang lebih kronik iaitu…”MATIII PHUCUKkk”

BAHAN-BAHAN DALAM PRODUK

Gambir Emas Selamat Digunakan Tanpa Ragu-Ragu.

Gambir Emas Produk Lelaki PERTAMA Yang Mendapat Kelulusan KKM-MAL Di Malaysia. Maka Pengguna Tidak Perlu Risau Kerana Semestinya SELAMAT!

Jom Kita Tengok Apa Kata Customer Yang Dah Gunakan Gambir Emas

ORDER SEKARANG, BAYAR BILA SAMPAI

KOS POSTAGE KAMI TANGGUNG!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  •  Barang akan sampai dalam 2-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima
  •  Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada POSMEN ketika barang sampai.
  •  Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran. 
  • ***Pos dulu baru bayar hanya untuk pembeli dari Semenanjung Sahaja

 

Tempah Sekarang Dengan Jaminan 100% Pemulangan Wang Tanpa Soal Jika Tidak Berkesan

**Andai kata produk – ini TIDAK BERKESAN LANGSUNG selepas penggunaan 3 botol walaupun telah mengikut cara penggunaan yang disarankan, maka kami tidak layak pegang duit anda. Maklumkan pada kami dan ikuti langkah-langkah mudah, dan kami akan

PULANGKAN 100% DUIT ANDA tertakluk pada terma dan syarat.

Jadi ANDA TIADA SEBARANG RISIKO untuk anda membuat tempahan sekarang.

Semua risiko berada di pihak saya 

Sekejap..!!! Anda Juga Boleh Memenangi Hadiah Cabutan Bertuah Tau..!

Sila "KLIK BUTANG ORDER" di bawah untuk tempahan.

SOALAN LAZIM

Masih ragu-ragu? Anda boleh dapatkan soalan biasa ditanya kepada kami untuk bantu anda buat keputusan. 

Kami telah mempunyai ramai pelanggan yang telah berjaya. Rata-rata daripada mereka amat berpuas hati dengan hasil daripada menggunakan produk ini. Namun kami masih belum berani menyatakan yang G.E ini CONFIRM dapat menyelesaikan masalah tuan. Seperti tuan membeli panadol, kebanyakkannya memang akan rasa surut demam apabila mengambil panadol. Akan tetapi ada juga yang tak berkesan dengan panadol.Begitulah perumpamaan yang boleh kami berikan. Inshaa Allah ini merupakan salah satu ikhtiar. Berdasarkan testimoni-testimoni mereka yang sudah berjaya, tidak salah untuk tuan pula mencubanya!

Produk kami ini telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Anda boleh semak di laman web National Pharmaceutical Regulatory Agency (Ministry of Health Malaysia) untuk kod MAL 19076139TC. Alhamdulillah setakat ini tak dengar lagi kesan sampingan seperti radang kulit dan sebagainya. Cuma terjadi apabila bahagian sulit itu tidak dibersihkan, ataupun sejurus selepas bercukur, terus disapu Gel G.E, akan terasa pedih. Jadi cara penggunaan yang betul juga perlu dititk beratkan. Produk ini untuk kegunaan luaran sahaja. Tidak boleh dimakan

Saya sarankan anda basuh dahulu. Tapi sebelum basuh tunggu dahulu selama 45 minit – sejam untuk gel meresap kedalam kulit. Jadi anda tak perlu pening kepala. Mudah 🙂

Ada pelanggan kami yang dapat setelah menggunakan 2 botol. Apa yang kami boleh katakan, kesannya berbeza untuk setiap individu. Inshaa Allah dengan penggunaan produk ini dan teknik urutan yang betul dapat merealisasikan matlamat anda. Kami kongsikan cara urutan G.E untuk panjang dan besar kepada anda dibawah website Gambir ini.